
Keow (เกียวทอด)
Porties 4
Ingredienten
- 200 g varken gehakt
- 1 kip filet enkel
- 4 stukjes Surimi
- 1 wortel
- koriander wortel, verse
- 2 teentjes look
- 1 koffielepel sojasaus
- Peperbolletjes
- 1 koffielepel Oestersaus
- 1 koffielepel maggi
- 1 koffielepel kruidenmix Ch W rosdee
- erwten
- 1 pakje deeg
Instructies
- Gehakt mengen met kipfilet idem loempia
- Wortel raspen- surimi in stukjes snijden en losmaken
- In vijzel korianderwortel peperbolletjes en look teentjes tot pasta verwerken.
- Vleesmengsel mengen met surimi –wortel- en pasta (ijzel) kruiden met Maggi –sojasaus –oestersaus -kruidenmix als laatse erwten toevoegen.
- Deel losmaken en buideltjes vormen -vullen