De gewassen en gesneden groentjes alsook de lamstongetjes in koud water opzetten en gaarkoken (1 à 1½ uur).
Wanneer de lamstongetjes gaar zijn, deze direct pellen en warm houden in de bouillon.
De zwezerikken goed spoelen en ongeveer 2 minuten pocheren in kokend water, rafraichiren en kuisen (ontdoen van vet en velletjes).
De groenten wassen, fijn snijden en in boter stoven.
De zwezerikken erbij doen en bevochtigen met wat wijn en water.
Aan de kook brengen en 20 minuten zachtjes laten stoven.
Laat afkoelen en snij in schuine sneden van 2 cm (escaloperen), kruiden in bloem wentelen en in boter en olijfolie gaar bakken en warm houden.
De aardappelen afkoken en gezouten water en daarna in wat boter opwarmen.
Voor de saus :
De jus van de zwezerikken doorsteken en wat laten inkoken.
Room toevoegen en inkoken.
Afwerken met mosterd, fijn gehakte dragon en boter. Afsmaken