Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Haringfilet met appels en dilleroom
Porties
20
Ingredienten
4
haring
filets
1
appel
1
doosje
mais
beetje
Dille
Mosterd
room
opklop
pezo
Instructies
Men laat de haringfilets goed uitlekken en dept deze wat droog met behulp van keukenpapier.
Daarna snijdt men deze in gelijke stukken (niet te groot).
Men schilt de appel en verwijderen het klokhuis waarna men deze in een fijne julienne versnijdt.
De maïs goed spoelen en laten uitlekken.
Men hakt de dille grof.
Al deze ingrediënten doet men in een pot en men kruidt een weinig met peper en zout.
Men klopt de room ¾ op vermengd met wat mosterd en mengt dit onder de haring en smaakt dit geheel af.
Bediening
Op een aperolepeltje versierd met een takje dille en dit wordt fris opgediend.
Notities
Dit alles mag niet te vloeibaar zijn daar anders alles uit het lepeltje loopt.