Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Quiche van pompoen en vacherin de fribourg
Porties
20
Ingredienten
1
bladerdeeg
opgerolde
400
g
pompoen
gereinigd
100
g
gruyère
gemalen
120
g
vacherin de fribourg
3
eieren
3
eidooiers
1/2
l
room
pezo
muskaat
Instructies
Men bekleed de taart vorm met het deeg en laten het bakpapier eraan
Met een vork wat doorprikken
De pompoen versnijdt men in niet te dikke dobbelsteentjes en koken deze gaar in gezouten water laten schrikken en in een handdoek laten uitlekken
Daarna mengt men de eieren en de dooiers met room en de kruiden de 2 kazen erbij
Dan legt men de pompoen op het deeg en overgieten met de room en …..
Afbakken in een voorverwarmde oven op 120 à150 gr
Op en rooster laten afkoelen daar anders de bladerdeeg wak wordt
Bediening
In een dentel papier of aperitief vormpjes
Notities
Dit kan warm lauw of koud bediend worden