Ga terug Email Link
Afdrukken

Forelmousse, gerookte in een glaasje

Porties 10

Ingredienten

  • 2 forel Gerookte gereinigde filets
  • 3 soeplepels kaas platte
  • 2 soeplepels mayonaise
  • citroensap
  • gember geraspte
  • bieslook
  • pezo
  • paprika
  • Dille
  • weinig kaviaar

Instructies

  • Men maalt de filet fijn in de allessnijder en voegt er de platte kaas, de mayonaise, de kruiden, het citroensap en de geraspte gember aan toe.
  • Dit alles eens goed laten draaien.
  • Afsmaken, uit de mixer halen en dan pas de fijn versnipperde bieslook bijvoegen.
  • Even in de koelkast laten rusten.
  • Bediening
  • De glaasjes mooi opvullen met behulp van een spuitzak.
  • Men versiert het glas met enkele mooie kleine takjes dille en enkele eitjes.