Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Kip Saté (ไก่สะเต๊ะ)
Porties
4
Ingredienten
2
kg
kip
filet
1/2
kofielepel
Curry poeder
gele
1/2
kurkuma
3
soeplepels
suiker
kristal
1
kofielepel
Kruidenmix
rosdee Ch W
1
blik
kokosnootmelk
koken
1
soeplepel
Oestersaus
1
soeplepel
maggi
1
soeplepel
sojasaus
1
fles
room
1
koffielepel
Whisky
satéstokjes
Instructies
Kipfilet in reepjes snijden en in een kom leggen;
Whisky – curry poeder –kurkuma poeder –suiker -soja en oestersaus – kokosmelk mengen en laten marineren 10 min (room later toevoegen en nog eens 5 min wachten)
Kip op de saté stokjes steken.