Ga terug Email Link
Afdrukken

Cappichino cakes in a cup

Porties 4 porties

Ingredienten

  • 125 g bloem patisserie
  • 125 g suiker fijne
  • 125 g boter" malse
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels melk"
  • 1/2 vanille stok"
  • 1 koffielepel koffie "oploskoffie
  • boter "een beetje extra
  • 1 dl room volle
  • wat bloemsuiker"
  • bloem

Instructies

  • De boter mals kloppen met een keuken mixer, daarna de suiker er doorheen roeren en vervolgens de eieren.De gezeefde bloem er voorzichtig onder spatelen. De melk een weinig warmen en daarin de oploskoffie smelten samen met de geschraapte vanille stok. De oven verwarmen op 180°
  • De cups of tassen insmeren met wat boter, bloem erin, eens goed draaien en daarna overtollige bloem verwijderen. De potjes ¾ opvullen en op een oven plaat afbakken gedurende een 20 minuten.

Notities

Koud of lauw opdienen, overgieten met wat half opgeklopte room en afwerken met bloemsuiker en wat fijne oploskoffie.