De quinoa wassen en in het dubbel vocht garen met wat kippenpasta tandorie kruiden. Wat curry poeder. Bij gaarheid laten afkoelen
De boontjes beetgaar koken afkoelen en in dobbelstenen snijden
De avocado pellen en eveneens in dobbelsteentjes versnijden. Wat citroensap erover doen om niet te verkleuren
De tomaten ontpitten en in dezelfde grootte versnijden.
Idem met het radijsje de appel en de pijpajuin
Platte peterselie fijn versnipperen, niet hakken
Alles voorzichtig mengen en op smaak brengen met wat peper, zout, olijfolie en ciderazijn. Koel bewaren
De filets opkuisen en alle graatjes verwijderen. Deze op het laatste in wat hete olijfolie en boter bakken langs 1 zijde wat peper en zout erop. Voor het opdienen een weinig citroensap
De makreel mag niet gans gaar zijn daar deze anders droog is en niets meer van smaak heeft. Is hij nog wat rauw kan geen kwaad (is een vette vis)
Op een mooi bord plaats men wat quinoa daarop de fijne groentjes en tenslotte de makreelfilet.
Afwerken met wat blaadjes groene peterselie