Peer met chocolade, brownie en crème van advocaat. -795-
Porties 4pers
Ingredienten
peren
4peren
1vanillestok
1Citroen
steranijs
kaneelstok
50gsuiker
-----Chocolademousse
200gchocoladepure
6eidooiers
6eiwitten
100gsuiker
375mlroom 40%
-----Advocatencrème
1dladvocaat
200gmascarpone
1zakje vanille suiker
1dlroom 40%
-----Brownie
200gbrownies
Instructies
Bereiding peren
Schil de peren, pocheer in water met de rest van de ingrediënten
Bereiding chocolademousse
Smelt de chocolade au bain marie, klop de eigelen op met de suiker tot een ruban,
spatel de gesmolten chocolade eronder, spatel de stevig opgeklopte eiwitten onder het mengsel.
Meng de half opgeklopte slagroom onder de massa.
Laten opstijven in frigo.
Bereiding advocatencrème
Klop de slagroom met de vanille suiker stijf, meng de mascarpone en tenslotte de advocaat eronder.
Vul af in een spuitzak.
Bereiding brownie
Snij in blokjes
Notities
Afwerking
Snij de peren in blokjes.
Bouw een glaasje op met de peer de blokjes brownie en spuit hier en
daar een toefje advocaten crème en chocolademousse er tussen.
Garneer met een takje munt