Ga terug Email Link
Afdrukken

Ei, roze gevuld met zalm -938-

Porties 8 personen

Ingredienten

  • 4 eieren
  • 2 el suiker
  • 50 ml rodewijnazijn
  • 500 ml bietensap
  • 2.5 el mayonaise
  • 8 g dille + extra voor garnering
  • 50 g gerookte zalm
  • keukenpapier
  • 1 Spuitzak met kartelmondje

Instructies

  • Kook de eieren in 10 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Roer de suiker en azijn door het bietensap tot de suiker is opgelost. Leg de eieren erin en laat 30 min. marineren.
  • Haal de eieren uit de marinade en dep droog. Halveer ze in de lengte en haal de dooier eruit. Meng de dooiers met de mayonaise en roer glad. Hak de dille fijn en roer door het mengsel.
  • Schep het mengsel in de spuitzak. Spuit de vulling in de eieren. Verdeel de gerookte zalm in stukjes over de eieren en garneer met dille.

Notities

Van Roy Luc