Leg de diepgevroren scampi 2 minuten in heet water, zodat ze gemakkelijk pellen. Dep ze droog.
Borstel de paddestoelen schoon en snij de champignons in schijfjes.
Reinig de paprika's, schil ze en snij ze in brunoise.
Laat de boter smelten en doe er de fijngesnipperde sjalot bij.
Na 1 minuutje doe je er de champignons en de paprika's bij.
Laat ongeveer een 5-tal minuutjes zachtjes stoven (niet laten kleuren).
Kruid met peper en zout.
Haal de groenten uit de pan en bak er de drooggedepte scampi (ongeveer 2 minuten aan elke zijde).
Kruid met 1 koffielepel dille, look, peper en zout.
Neem de pan van het vuur, giet er de cognac bij en flambeer.
Doe de groentemengeling terug in de pan en laat nog eens goed doorwarmen.
Kruid met 1 koffielepel kerrie en voeg de room bij.
Laat nog even inkoken tot de saus lichtgebonden is.
Dien op met stokbrood.