Was de kruiden zorgvuldig en hak ze fijn.
Meng met de mosterd en het paneermeel tot een ideaal deegie.
Wrijf hiermee de lamsfilets in en bak ze rosé in wat olijfolie.
Hou ze eventueel warm in oven.
Kuis de overige groentjes en kook ze beetgaar in water.
Altijd snel rafraichiren (=afkoelen) om de kleur te behouden.
Schil de aardappelen en snij ze in sphinges van 3 mm.
Kook ze in de room met de look, zout, peper en wat nootmuskaat.
Wanneer ze gaar zijn, schep ze uit en doe ze in een ovenschaal.
Meng de eieren aan het vocht en overgiet het.
Bestrooi met de kaas en zet in oven op 190°C gedurende 25 minuten.
Kook de fond op en voeg er de mosterd bij, monteer eventueel met wat boter.
Bak de groentjes in wat boter en kruid af.
Serveer op het bord met de gratin.
Snij de filets in stukken van 3 a 4cm en nappeer met de saus errond.