Reinig de knolselder en de broccoli.
Zet deze op tezamen met 500g. aardappelen in kokend water en gaar een 20-tal minuten.
Afgieten en wat laten opdrogen.
Voeg een scheut room toe en wat boter om op smaak te brengen.
Schil de winterpeertjes en zet ze op in de wijn met suiker en de kruiden.
Kook ze beetgaar.
Kook de aardappelen, pureer ze en voeg de maïs toe.
Spuit met behulp van een spuitzak de kroketten en laat afkoelen.
Haal ze door het eiwit en paneer ze.
Bak het vlees goudkleurig in de pan en daarna 10 minuten in de oven naargelang de bakwijze.
Warm de wildfond en laat even reduceren.
Monteer met wat boter.
Schep wat knolselder op met daarop wat broccolimousse.
Eventueel met een roosje broccoli afwerken.
Peertje naast leggen en een 4-tal maïskroketten.
Snij het vlees op 2 cm en schik het onderaan.
Napeer met de saus en versier met wat bladpeterselie.