Snij de kern uit de witloofstronken en maak de blaadjes zorgvuldig los.
Smoor de grootste blaadjes in wat boter met peper en zout en snij de rest in julienne.
Maak een stoemp van de aardappelen en de wortelen.
Breng op smaak met wat boter.
Snij de staartvis met de middengraat in moten.
Wentel even in de bloem en bak goudbruin in olijfolie.
Zet ze daarna een 5 minuten in een oven van 180°C.
Neem een inoxring en leg zorgvuldig de blaadjes overlappend met de uiteinden over de ringen.
Leg hierin een bodem wortelstoemp.
Zet een moot zeeduivel hierop en plooi de witloofblaadjes naar binnen toe zodat er zich een pakket vormt.
Warm de kalfsfond en monteer hem met wat boter.
Zet de pakketjes nog een 3 tal minuten in de oven.
Schik ze dan op een warm bord en nappeer de saus er rond.
Voeg enkele sneetjes truffel toe als decoratie.