Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Parijse toastjes
Porties
20
toastjes
Ingredienten
1
frans brood
niet te breed
5
sneden
Gouda kaas
jonge
2
uien
paprikapoeder.
pikant
boter
pezo
prei
scheutjes.
Instructies
Men snijdt de baguette in niet te dikke sneden die men daarna aan 1 zijde lichtjes kleurt in boter.
De uien in een mooi brunoise snijden, aanstoven in boter, afkruiden met peper en zout en eens gaar laten afkoelen.
Daarna leggen we de stukken baguette op een ovenschotel met de gebakken kant naar boven,
we doen er wat van de uien op en bedekken ze met de Gouda.
Deze bakken we dan goudkleurig in een voorverwarmde oven.
Voor het opdienen een weinig bestrooien met de paprika.
Notities
Op een bordje met dentelle papier.