Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Vergeten groenten, schuimig soepje.
Porties
4
porties
Ingredienten
500
g
pastinaak
1
knolselder
6
wortelen
paarse
80
g
sjalotjes
60
g
boter
4
dl
kippenfond
100
g
room
beetje
bieslook
gehakte
Instructies
De pastinaak, knolselder en paarse wortels schillen en in stukken snijden
De sjalotjes eveneens in stukjes snijden
20 gr boter smelten en daarin de vergeten groenten alsook sjalotjes stoven zonder te kleuren
De kippenfond toevoegen en een 5 à 10 minuten laten koken
De room toevoegen, eventjes laten koken en dan met een handmixer heel fijn mixen
Ondertussen de bieslook fijn snijden
Afsmaken met peper en zout
Notities
n een diep warmbord Voor het opdienen mixt men de soep zodat deze luchtig en schuimig is Afwerken met wat gehakte bieslook