Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Ui. Franse lente-uientaart
Porties
1
taart
Ingredienten
1
taartvorm
1
kruimeldeeg
kant en klare
1
bos
uitjes.
lente uitjes gesneden in stukjes van 1 cm
weinig
boter
pezo
cayenne peper
4
eieren
4
eetlepels
room
250
g
kaas
platte
Instructies
Een taartvorm bekleden met het kruimeldeeg en prikken.
De uitjes eventjes laten stoven in wat boter zonder te kleuren en daarna op de taart bodem leggen.
De plattekaas, room, de eieren en de kruiden mengen en over de lente uitjes verdelen.
Afbakken in een voorverwarmde oven van 200° gedurende een 30 à 35 minuten
De taart gaat goed rijzen maar zal nadien terug invallen.
Notities
Heerlijk met een slaatje. De taart warm of lauw opdienen.