Paling, gerookte met krokante groentjes en rode biet mayonaise
Porties 4hapjes
Ingredienten
1/2bietrode , gekookte
enkeleboontjesbeetgare fijne groene
1/2granaatappel
3radijsjesmooie vaste
1palingmooi gerookte filet
beetjeparmezanbeetje fijn gemalen
Wat pijnboompittengeroosterde
balsamico azijn
azijnxeres
olijfolie
mayonaise
Instructies
1/3 van de rode biet zeer fijn cutteren en mengen met de mayonaise (dik genoeg om te kunnen spuiten met een vul doos), de rest in fijne sneetjes snijden en mooie vormpjes uit steken (naar keuze), afsmaken met peso, olie en balsamiek azijn.
De radijsjes in fijne sneetjes snijden en kruiden, xeres azijn, olie en peso toevoegen.
De boontjes eveneens kruiden met peso en olie en azijn toevoegen.
De pitjes van de granaat appel verwijderen.
De pijnboompitjes fijn snijden en mengen met de Parmezaanse kaas.