Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Tomatencarpaccio, vanille geparfumeerd met Burrata
Ingredienten
2
tomaten
trostomaten, vaste
2
tomaten
pruimtomaten
2
tomaten
gele
2
tomaten
kumato
framboosjes
1
stok
vanille
olijfolie
frambozenazijn
basilicum
verse
1
Burrata
Instructies
De tomaten wassen en drogen.
Een tiental frambozen in de olijfolie mixen en afsmaken met pezo.
Een weinig vanillemerg toevoegen en met een beetje frambozenazijn op smaak brengen
Op een koele plaats bewaren.
De tomaten versnijden in schijven en kwartjes.
De schijven en kwartjes op een bord schikken, kruiden met een weinig pezo en wat vinaigrette over.
Afwerken met stukjes Burrata en plukjes basilicum.
Notities
De tomaten hebben een betere smaak als men deze een paar uur voor gebruik uit de koelkast haalt.