Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Mini taartjes met pittige chorizo.
Ingredienten
bakplaat
Silicone. Om cup cakes te bakken. Liefst met een plattere bodem.
150
chorizo
5
eieren
1/4
l
room
150
g
kaas
zuivere platte kaas
wat
tomaten
gedroogde
1
sjalot
takjes
pijpajuin
bladerdeeg
Instructies
Men mengt de eieren met de room en de kaas
Het sjalotje en de pijpajuin snijdt men in fijne stukjes
De zongedroogde tomaat in een julienne
De worst snijdt men in mooie niet te grote blokjes
Dit alles stooft men een weinig niet plat maar zekers beetgaar
Daarna mengt men dit voorzichtig door de eieren en smaken af opgelet de chorizo is pikant
De bakvorm smeren we in met boter
Men bekleed de vormpjes met bladerdeeg
Vullen deze een ¾ met het vulsel en bakken deze in een voorverwarmde oven gedurende een 20 minuten op 180°
Notities
Worden als aperohapjes lauw opgediend