Men reinigt de aardappelen en koken deze in kokend gezouten water gaar.
Afgieten, drogen en pureren.
Boter, eidooiers, afkruiden en de fijn gehakte bieslook erbij.
Met behulp van een spuitzak voorzien van een getande doei torentjes spuiten op een ingevette oven plaat
Men verdeelt de vissen in vier gelijke stukken
Kruiden deze en besprenkelen met wat witte wijn en water en pezo en 4 volledige langoustines
De schaaldieren van hun pantser ontdoen en met deze een fond maken nl wat ui samen met de schelpen stoven, witte wijn erbij daarna water met visfumet
De champignons van hun aarde verwijderen en in wat boter en weinig water gaar stoven (pezo)
De vissen garen en hun sap bij de bouillon voegen deze eens laten opkoken.
De room erbij en op een zacht vuur laten trekken.
Door een zeef steken.
Eeventueel wat binden en af smaken met citroensap en pezo
Het langoustine vlees bakt men kort aan ( pezo )
De champignons en de paddenstoelen mengt men met de saus
Afwerking
Men plaats de stukken vis in een diep bord samen met een mooi torentje hertoginnenaardappelen
We naperen rijkelijk met de saus.
Daar boven op wat garnalen
We verdelen er de rest van de garnalen over en de langoustine.
We werken af met zeekraal of een takje groen,