Ga terug Email Link
Afdrukken

Makreel. Mi-cuit van makreel met gazpacho van komkommer, hangop van geit en geroosterde komkommer -822-

Porties 4 pers

Ingredienten

  • 2 stuks makreel
  • 4 stuks komkommer
  • 2 stuks komkommer mini
  • 2 stuks limoen
  • 20 cl sojasaus witte
  • 20 cl sushi azijn
  • 20 cl Bouillon gevogelte
  • 500 g yoghurt geiten

Instructies

Makreel

  • Verwijder de graatjes en trek vacuüm in een marinade van 10cl witte sojasaus, 10cl citroensap en 10cl sushi azijn.
  • Laat vervolgens 1 uur marineren.
  • Dep voor het serveren droog en brandt af met een bunzenbrander.

Gazpacho komkommer

  • Blend 4 stuks komkommer, 10 cl olijfolie, 1 cl olie van gekonfijte look, 5 cl limoensap, 20 cl kippenbouillon, 10 cl sushiazijn, 10 cl witte soja, 1 g xantana en 1 mespunt piment d’espelette gedurende 10 minuten.

Geroosterde komkommer

  • Snijd de komkommer in de gewenste vorm en brandt af met een bunzenbrander.
  • Kruid met peper en zout en werk af met enkele druppels olijfolie.

Hangop van geit

  • Natuurlijke yoghurt (zonder additieven) laten uitlekken in kaasdoek, daarna afkruiden met zout en cayennepeper.
  • Voeg wat limoensap en een mespuntje honing toe en doe de massa in een spuitzak.

Notities

Afwerking
Werk af met enkele druppels olijfolie en eetbare bloemetjes