Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Makreel. Mi-cuit van makreel met gazpacho van komkommer, hangop van geit en geroosterde komkommer -822-
Porties
4
pers
Ingredienten
2
stuks
makreel
4
stuks
komkommer
2
stuks
komkommer
mini
2
stuks
limoen
20
cl
sojasaus
witte
20
cl
sushi azijn
20
cl
Bouillon
gevogelte
500
g
yoghurt
geiten
Instructies
Makreel
Verwijder de graatjes en trek vacuüm in een marinade van 10cl witte sojasaus, 10cl citroensap en 10cl sushi azijn.
Laat vervolgens 1 uur marineren.
Dep voor het serveren droog en brandt af met een bunzenbrander.
Gazpacho komkommer
Blend 4 stuks komkommer, 10 cl olijfolie, 1 cl olie van gekonfijte look, 5 cl limoensap, 20 cl kippenbouillon, 10 cl sushiazijn, 10 cl witte soja, 1 g xantana en 1 mespunt piment d’espelette gedurende 10 minuten.
Geroosterde komkommer
Snijd de komkommer in de gewenste vorm en brandt af met een bunzenbrander.
Kruid met peper en zout en werk af met enkele druppels olijfolie.
Hangop van geit
Natuurlijke yoghurt (zonder additieven) laten uitlekken in kaasdoek, daarna afkruiden met zout en cayennepeper.
Voeg wat limoensap en een mespuntje honing toe en doe de massa in een spuitzak.
Notities
Afwerking
Werk af met enkele druppels olijfolie en eetbare bloemetjes