Asperges. Rolletjes van groene asperges met gerookte zalm en mozzarella -817-

Asperges. Rolletjes van groene asperges met gerookte zalm en mozzarella -817-
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Asperges. Rolletjes van groene asperges met gerookte zalm en mozzarella -817-
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Breng in een kookpot twee liter gezouten water aan de kook.
  2. Snijd 2,5 cm van de onderkant van elke asperge. Halveer daarna de asperges en blancheer ze een tweetal minuten in het kokende water. Giet voorzichtig af en verfris onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
  3. Snijd elk sneetje ham in twee.
  4. Verdeel de bollen mozzarella in schijfjes en snijd die nogmaals in tweeën.
  5. Leg op elk sneetje ham een schijfje mozzarella en een halve asperge. Rol de ham op en maak indien nodig vast met een houten prikkertje.
  6. Verhit een antikleefpan, doe er de olijfolie in en bak de hamrolletjes tot dat de mozzarella is gesmolten.
  7. Serveer warm.