Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
Instructies
Makreel
- Verwijder de graatjes en trek vacuüm in een marinade van 10cl witte sojasaus, 10cl citroensap en 10cl sushi azijn.
- Laat vervolgens 1 uur marineren.
- Dep voor het serveren droog en brandt af met een bunzenbrander.
Gazpacho komkommer
- Blend 4 stuks komkommer, 10 cl olijfolie, 1 cl olie van gekonfijte look, 5 cl limoensap, 20 cl kippenbouillon, 10 cl sushiazijn, 10 cl witte soja, 1 g xantana en 1 mespunt piment d’espelette gedurende 10 minuten.
Geroosterde komkommer
- Snijd de komkommer in de gewenste vorm en brandt af met een bunzenbrander.
- Kruid met peper en zout en werk af met enkele druppels olijfolie.
Hangop van geit
- Natuurlijke yoghurt (zonder additieven) laten uitlekken in kaasdoek, daarna afkruiden met zout en cayennepeper.
- Voeg wat limoensap en een mespuntje honing toe en doe de massa in een spuitzak.
Notities
Afwerking
Werk af met enkele druppels olijfolie en eetbare bloemetjes