Garnaaltjes, bladerdeegje -570-

Bladerdeeg met garnaaltjes
Recept Afdrukken
Porties
30 hapjes
Porties
30 hapjes
Bladerdeeg met garnaaltjes
Recept Afdrukken
Porties
30 hapjes
Porties
30 hapjes
Ingredi├źnten
Porties: hapjes
Instructies
  1. De room aan de kook brengen en binden met de blanke roux (dikke bechamelsaus), daarna ketchup toevoegen tot een roze kleur wordt bekomen.
  2. 50 Gram gemalen kaas toevoegen en afsmaken met peper en zout.
  3. De garnalen worden op het laatst toegevoegd om een rubberen smaak te voorkomen. Dit geldt voor alle schaaldieren die in een warme bereiding gebruikt worden.
  4. Als deze pasta een beetje afgekoeld is, vult men de bladerdeegjes op tot een beetje boven de rand met behulp van een koffielepeltje, waarna men er een beetje fijn gemalen kaas over strooit.
  5. Deze worden dan op de laatste minuut in een warme oven afgebakken.
Notities

Worden in een kuipje van kant papier voorgeschoteld.