Aperitief Nadine -536- 2014, aper02, Aperitiefmichel Afdrukken Aperitief Nadine -536- Porties 1 Ingredienten1/4 Mandarin Napoleon3/4 tonic1 maraschino kersje
Gimlet -510- 2013, aper09, Aperitiefmichel Afdrukken Gimlet Ingredienten150 ml Gin500 ml tonic2 eetlepels citroensap1 eetleepel suiker12 ijsblokjes crushed citroen zeste, voor de afwerking InstructiesWas de komkommer en snijd in stukjes. Mix in een blender en zeef. Duw met een lepel op de komkommerpuree om alle sap uit te persen.Mix 8 eetlepels van het komkommersap met de gin, tonic en suiker in een maatbeker tot de suiker is opgelost.Voeg het crushed ijs toe en giet in de gekoelde glazenVersier met een zeste van citroen.
Big Oak -082- 2001, aper03, Aperitiefmichel Afdrukken Big Oak Porties 10 Ingredienten1/2 pompelmoes geperste 1/2 sinaasappel geperste 1/2 limoen geperste 1 koffielepel suiker1 dl tonic1 dl Americano Gancia InstructiesVermeng de vruchtensappen, giet in een bourgogneglas en voeg vervolgens de suiker, de tonic en de Americano toe. NotitiesGivreer de glazen vooraf (= suikerrand)
Desiree -007- 2011, aper09, Aperitiefmichel Afdrukken Desiree IngredientenPompelmoessap4 cl vodka1.5 cl liqueur d'abricots0.5 cl citroensaptonic InstructiesDe vodka, abrikozenlikeur, pompelmoessap en citroensap mengen in een shaker.Gieten in een coctailglas en aanlengen met tonic.