Archieven

Ibericorolletjes met pistache, vijgen en peer -798-

Afdrukken

Ibericorolletjes met pistache, vijgen en peer -798-

Porties 4 pers

Ingredienten

  • 60 g balsamicoazijn
  • 12 plakjes ibericoham
  • 25 g pistachenootjes grof gehakt
  • 70 g vijgen fijngehakt
  • 1 kl bruine suiker
  • 30 g peer in kleine blokjes gesneden
  • 1 handje granaatappelpitjes
  • takjes tijm verse, fijngehakt

Instructies

  • Laat de balsamicoazijn op een zacht vuurtje inkoken tot de helft en er een siroop ontstaat.
  • Voeg vervolgens de bruine suiker toe, meng goed en laat afkoelen.
  • Meng de pistachenootjes, stukjes vijg en stukjes peer in een kommetje.
  • Voeg vervolgens de balsamicosiroop toe en meng goed onder mekaar. Breng op smaak met verse tijm.
  • Verdeel de vulling over de verschillende plakjes ibercoham en rol ze vervolgens op.
  • Werk af met granaatappelpitjes en wat verse tijm.