Ibericorolletjes met pistache, vijgen en peer -798-
Porties 4 pers
Ingredienten
- 60 g balsamicoazijn
- 12 plakjes ibericoham
- 25 g pistachenootjes grof gehakt
- 70 g vijgen fijngehakt
- 1 kl bruine suiker
- 30 g peer in kleine blokjes gesneden
- 1 handje granaatappelpitjes
- takjes tijm verse, fijngehakt
Instructies
- Laat de balsamicoazijn op een zacht vuurtje inkoken tot de helft en er een siroop ontstaat.
- Voeg vervolgens de bruine suiker toe, meng goed en laat afkoelen.
- Meng de pistachenootjes, stukjes vijg en stukjes peer in een kommetje.
- Voeg vervolgens de balsamicosiroop toe en meng goed onder mekaar. Breng op smaak met verse tijm.
- Verdeel de vulling over de verschillende plakjes ibercoham en rol ze vervolgens op.
- Werk af met granaatappelpitjes en wat verse tijm.