Archieven

The bellboy -807-

Afdrukken

The bellboy -807-

Porties 1

Ingredienten

  • 1 schep gepileerd ijs fijn geklopt
  • 4.5 cl Filliers Dry Gin 28
  • 2 cl Aperol
  • 2 cl citroensap
  • 1 cl suiker vloeibare
  • 4 stukjes paprika gele
  • 1 theelepel griessuiker
  • 10- Ijsblokjes
  • paprika voor de garnituur

Instructies

  • Koel de champagnecoupe voor met gepileerd ijs.
  • Neem ¼ van een gele paprika, snijd die in kleine stukjes en doe die in het mixglas.
  • Voeg er de griessuiker aan toe en kneus tot het sap goed zichtbaar is.
  • Voeg er de overige ingrediënten aan toe.
  • Vul het mixglas met ijs en sluit de Boston shaker en schud krachtig.
  • Verwijder het ijs uit het glas en zeef de cocktail in de voorgekoelde champagnecoupe.
  • Werk af met paprika.

Gimlet -510-


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
Gimlet
Recept Afdrukken
Gimlet
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Was de komkommer en snijd in stukjes. Mix in een blender en zeef. Duw met een lepel op de komkommerpuree om alle sap uit te persen.
  2. Mix 8 eetlepels van het komkommersap met de gin, tonic en suiker in een maatbeker tot de suiker is opgelost.
  3. Voeg het crushed ijs toe en giet in de gekoelde glazen
  4. Versier met een zeste van citroen.

White Lady -432-


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
White Lady
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
White Lady
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten in het mengglas van de Boston shaker, vul met ijsblokjes, sluit af en schud krachtig. Strain de cocktail in het voorgekoelde glas

House -203-


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
House
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
House
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Alles shaken en koel opdienen

Julian Coctail -176-


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
Julian Coctail
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Julian Coctail
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Alles mengen in shaker voor optimaal resultaat

Lentekriebel -162-


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
Lentekriebel
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Lentekriebel
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Doe de tequila en de campari in een glas met ijs.
  2. Giet hierop voorzichtig het vers fruitsap en serveer met een rietje.

Zulu -091-


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
Zulu
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Zulu
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Doe het sinaasappelsap, de wodka, en de Mandarine in een mengbeker.
  2. Laat het mengsel goed afkoelen in de frigo (of diepvries).
  3. Zeef het in een whiskyglas met ijsblokjes.
  4. Laat er een scheutje grenadine in dwarrelen.

Apocalyps now -062-


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
Apocalyps now
Recept Afdrukken
Porties
6
Porties
6
Apocalyps now
Recept Afdrukken
Porties
6
Porties
6
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Meng het geheel in een shaker, schud enkele keren stevig en serveer in een champagneflut met een zeste van sinaas als decoratie.

De roos -070-


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
De roos
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
De roos
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Voeg al deze ingrediënten samen in een blender en shake het geheel net voor het opdienen.
  2. Serveer in een rode wijnglas en zorg er voor dat iedereen een schuimkraag van 1,5 cm op het glas heeft.

Undercover -013-


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/dekookvriendenbe/www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
Undercover
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Undercover
Recept Afdrukken
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Doe de vodka, de Grand Marnier, het sinaasappelsap en het ananassap in een mengglas met de ijsblokjes.
  2. Meng met een roerstokje tot het drankje door en door gekoeld is.
  3. Zeef het in een wijnglas en giet er een scheutje grenadine bij.
  4. Steek 2 korte rietjes in het glas en garneer met een stukje ananas en een cocktailkersje aan een prikker.