Archieven

Aardbeientaart -634-

Afdrukken

Aardbeientaart

Ingredienten

  • zanddeeg pate à croute
  • banketbakkersroom van Aveve
  • Aardbeien
  • slagroom
  • 250 g margarine
  • 250 g boter
  • 500 g suiker fijne
  • beetje Bicarbonaat
  • 4 à 5 eieren
  • pistache noten fijn gemalen ongezouten .facultatief
  • vanillesuiker

Instructies

  • Alles in een keuken robot mengen, 1 kg bloem toevoegen, mengen en een nacht in de koelkast laten rusten. Dit is voor 6 kleine taarten of 4 grote.
  • De taartbodems invetten, het deeg uitrollen, prikken en afbakken in een voorverwarmde oven van 180 ° gedurende 20 min. daarna laten afkoelen
  • De patisserie room erop, de aardbeien mooi schikken en afwerken met de opgeklopte slagroom .