Pompoensoepje -384-

Pompoensoepje
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Pompoensoepje
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Ingrediƫnten
Instructies
  1. De soepgroenten reinigen wassen en in stukjes snijden
  2. De pompoen van zijn zaadjes en schillen ontdoen
  3. Dan in blokjes snijden, men houdt wel een klein gedeelte apart voor de garnituur
  4. Dit alles wordt dan in een beetje boter gestoofd zonder te kleuren samen met de tomatenpuree men bevochtigd met water en voegt er wat kippenpasta aan toe
  5. Aan de kook brengen en daarna ongeveer een 25 Ć  30 minuten stoven
  6. 2 maal doorsteken(handmixer en de zeeft)
  7. de soep opnieuw aan de kook brengen en afsmaken
  8. de rest van de pompoen snijdt men in een kleine brunoise die men in wat boter aan stooft
  9. dit voegt men op het laatste voor het opdienen aan de soep toe
  10. afwerken met wat room en fijn gehakte peterselie
  11. Bediening:
  12. In een warm soep bord