Pompoensoep met zwarte woudham en geitenkaas

Pompoensoep met zwarte woudham en geitenkaas
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Pompoensoep met zwarte woudham en geitenkaas
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Schil de pompoen en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Snij de uien, de groene selder en de wortelen grof. Pel de look.
  3. Stoof alle groenten samen in de boter en olijfolie, samen met de onversneden look, op een matig vuur.
  4. Pel en plet het kardamompeultje, voeg toe aan de pot groenten.
  5. Laat alles wat stoven en voeg daarna de kippenbouillon toe samen met bouquet garni. Laat alles een uurtje sudderen.
  6. Vis de bouquet garni en eventueel de look uit de soep.
  7. Voeg de geitenkaas toe en mix de soep fijn.
  8. Snij de zwarte woudham in fijne reepjes.
Notities

Schep de soep in het bord en strooi er snippers ham over.
Zeef de soep voor een fijner resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.