Fruit. Pavlova met rood fruit.

Fruit. Pavlova met rood fruit.
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Fruit. Pavlova met rood fruit.
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Instructies
  1. Klop de eiwitten bijna stijf in de keukenrobot. Doe er dan de suiker, wijnazijn en de maizena bij. De azijn zorgt ervoor dat de meringes stijf zullen blijven.
  2. Als de eiwitten stijf zijn en mooi glanzen smeer je ze uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor dat je goede verhouding hoogte x diameter hebt.
  3. Bak af in een oven van 130 graden gedurende 1 à 1 ½ uur. Dit al naar geleng de dikte. Laat daarna de meringue in de oven afkoelen tot kamertemperatuur.
  4. Klop de slagroom op met de vanillesuiker. Verdeel deze over de taart en versier met het fruit.
Notities

Snijd de taart in stukken en verdeel op koude borden.