Chocolade, moelleux

Chocolade. Moelleux van chocolade
Recept Afdrukken
Porties
4 porties
Porties
4 porties
Chocolade. Moelleux van chocolade
Recept Afdrukken
Porties
4 porties
Porties
4 porties
Ingrediënten
Instructies
  1. 2 eieren en 2 eigelen mengen met de suiker.
  2. Daarna de gezeefde bloem erbij doen en mengen tot een mooie gladde homogene massa.
  3. De chocolade en de boter smelten en bij het mengsel doen.
  4. Alles goed mengen en in een gesloten spuitzak gieten en in de koelkast laten opstijven.
  5. De ringen inboteren en met bloem bestrooien, goed afkloppen.
  6. De oven voorverwarmen op 210 gr.
  7. Het deeg laat men in de koelkast tot men de taartjes wil bakken dan vult men de ringen 2/3 en afbakken gedurende 8 min in de oven
Notities

Op een dessert bord eventueel met een bolletje ijs en versieren met rood fruit en eventueel crème anglaise