Aardbeien, millefeuille

Millefeuille van aardbeien
Recept Afdrukken
Millefeuille van aardbeien
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Instructies
  1. men maakt van de bladerdeeg ronde of rechthoekige vormen die men dan insmeert met een losgeklopte eidooier en daarop bestrooit men wat amandel schijfjes
  2. dit bakken we af in een voor verwarmde oven 180 ongeveer een 18 minuten
  3. men kookt een 10cl water en een 100 gr suiker (siroop)
  4. wanneer de koekjes gaar zijn bestrijkt men deze dan met de bekomen siroop (koud)
  5. men klopt de slagroom wat wat bloemsuiker op
  6. de aardbeien snijdt men in 2 of 4 naargelang de grote
  7. de bladerdeegjes snijdt men in de breedte door in 2 of 3 naargelang de dikte
  8. men bestrijkt met de opgeklopte room aardbeien erop wat room koekje erop en men herhaald deze bewerking op t' eind plaatst men het koekje met de amandelen en webestrooien met de pistaches
  9. bediening
  10. op een dessert bordje