Mango met mousse van witte chocolade en passievrucht

Mango met mousse van witte chocolade en passievrucht
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Mango met mousse van witte chocolade en passievrucht
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Pel de mango en snijd deze in kleine stukjes, meng hieronder wat honing, limoensap en
  2. limoenrasp,gekonfijte gember en de muntblaadjes
  3. Mousse :
  4. Gelatine blaadje weken in koud water
  5. De melk, room en vanille (zaadjes) opkoken
  6. Breek de chocolade in stukjes en giet hierop het kokende melk-roommengsel
  7. De gelatine uitknijpen en mengen onder de nog warme chocolademengeling en verder laten afkoelen tot kamertemperatuur.
  8. De resterende 400ml room half opkloppen
  9. Het chocolademengsel onder de room spatelen
  10. Verdeel de mangostukjes in grote glazen en vul aan met de chocolademousse.
Notities

Presentatie : Haal het vruchtvlees uit de passievrucht en doe het bovenop de gestolde chocomousse versier met nog enkele muntblaadjes