Foubonnesoep met korstjes

Foubonnesoep met korstjes
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Foubonnesoep met korstjes
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Ingrediƫnten
Porties:
Instructies
  1. De groentjes goed reinigen en wassen.
  2. De boontjes op voorhand een uurtje of twee in veel water weken. (gaat ook zonder te weken maar de kooktijd is dan langer)
  3. De groentjes stoven zonder te kleuren, wat tomatenpuree toevoegen en wat laten meestoven.
  4. Bevochtigen en kippenpasta aan toevoegen.
  5. De boontjes erbij, aan de kook brengen en tenslotte, het stukje spek erbij.
  6. Op een zacht vuurtje garen.
  7. Wanneer het spek gaar is, eruit nemen en in kleine stukjes snijden voor de garnituur.
  8. Eens gaar, 2 maal mixen en afsmaken.
  9. Het brood in stukjes snijden en in de oven zonder vetstof kleuren.
  10. Bediening
  11. In een warm soepbord met als garnituur het spek en de korstjes.
Notities

De bedoeling is dat de soep niet rood is maar een roze schijn heeft.

Deel dit Recept