Sinaasappel, carpaccio met framboosje en honing

Sinaasappel, carpaccio met framboosje en honing
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Sinaasappel, carpaccio met framboosje en honing
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Ingrediënten
Instructies
  1. Schil de sinaasappel à vif en snij deze in dunne schijfjes.
  2. Verwijder de pitjes.
  3. Men maakt een vinaigrette van de honing en de olijfolie en parfumeert deze met een scheutje cassis.
  4. Men pureert 50g frambozen en voegt deze aan de dressing toe.
  5. Bediening
  6. Men schikt de schijfjes sinaasappel op een koud bord en napeert deze met de dressing.
  7. Men versiert met de rest van de frambozen en enkele stukjes muntblaadje.
Notities

Men kan er altijd een bolletje vanille ijs bijvoegen maar dit is geen absolute must. Dranktip: een likeur op basis van sinaasappel.