Bloemkool roomsoepje met grijze garnalen

Bloemkool roomsoepje met grijze garnalen
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Bloemkool roomsoepje met grijze garnalen
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Instructies
  1. De basisgroenten goed spoelen, snijden en wassen.
  2. Stoven in wat boter.
  3. ¾ van de bloemkool aan toevoegen + alle harde delen.
  4. Bevochtigen met bouillon (1,5 liter) koken en 30 minuten laten trekken.
  5. 2 x doorsteken (handmixer en zeef).
  6. Room toevoegen en afsmaken.
  7. De rest van de bloemkool gebruiken om kleine roosjes te maken.
  8. De soep opnieuw aan de kook brengen.
  9. Van het vuur nemen en de roosjes toevoegen.
  10. In soepbord doet men wat garnalen en gehakte peterselie en op het laatste de kokende soep.
Notities

Bloemkoolsoep de dag zelf maken, wordt heel snel zuur.

Deel dit Recept