Asperges met chorizo olie en Parmezaanse krullen -774-

Asperges met chorizo olie en Parmezaanse krullen
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Asperges met chorizo olie en Parmezaanse krullen
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediƫnten
Instructies
  1. De asperges reinigen en van hun houterige gedeelde ontdoen. Beetgaar grillen of bakken en kruiden
  2. De worst fijnsnijden en in olijfolie bakken en daarna op een zacht vuurtje laten trekken Als de olie mooi roodkleurig is door een zeef steken en af smaken De stukjes worst cutteren we fijn en laten deze drogen en gebruiken die dan als garnituur
  3. Men maakt mooie krullen van de kaas
  4. Op een warm bord schikt men de asperges we sprenkelen en wat chorizo olie over. Bestrooien met het gecutterd vlees en afwerken met de krullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.