Appel crumble met rozijnen en rum -406-

Appel crumble met rozijnen en rum
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Appel crumble met rozijnen en rum
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Ingrediƫnten
Instructies
  1. De oven op 180 graden voorverwarmen
  2. De appels schillen het klokhuis verwijderen en dan de appel in 8 kwartjes verdelen
  3. De kwartjes mengen met wat kaneel en een beetje suiker
  4. De appels in een vuurvaste schotel plaatsen
  5. Men mengt de boter (koelkast temp)met de bloem en de suiker tot men dikke stukken bekomt dit doet men over de appels
  6. Dit alles bakt men dan in de oven gedurende een 25 Ć  30 minuten
  7. De kruimels moeten goudkleurig zijn en de appels gaar
  8. Bediening :
  9. Op een bordje schept men een lepel of 2 van de appels en men voegt er een bolletje vanille ijs bij