Amandel parfait

Amandel parfait
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Amandel parfait
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Ingrediënten
Instructies
  1. De gehele amandelen droog bakken zodat deze al hun geur en smaak (olie) afgeven
  2. Daarna idem met de amandelschilfers
  3. De eieren samen met de suiker de appelsienschil de vanille suiker met een roermixer opkloppen
  4. De amaretto bij doen na geproefd te hebben
  5. De room drie vierde opkloppen
  6. De gehele amandelen bij de opgeklopte eieren doen mengen en daarna de room toevoegen en dit alles met een spatel mengen
  7. Men doet dit of in individuele glaasjes of ij een rechthoekige vorm die we met plastiekfolie bekleed hebben
  8. Dit alles in een freezer laten opstijven
  9. Voor het opdienen afwerken met de amandelschijfjes en de frambozen