Zeetongrolletjes met garnalen en aardappelenpuree met zeekraal in saus van champagne -567-
Porties 4 pers
Ingredienten
- 8 zeetong filets
- 400 g garnalen ongepelde
- 1 kg aardappelen
- 400 g zeekraal
- 1 sjalotje
- 1 glas champagne
- 1 glas room
- prikkers Houten
- bieslook fijn versnipperde bieslook
- pepermengeling grof gehakte vijf pepermengeling
- Fleur de sel
- visfond
Instructies
- De garnalen pellen, de zeetongrolletjes kruiden met peper en zout, dan oprollen en toesteken met een prikker. Tenslotte garen met een weinig champagne of witte wijn in de oven.
- De aardappelen schillen, wassen en garen, pureren en afsmaken .
- De zeekraal stoven in wat boter en door de puree mengen.
- De saus, een fijn gesneden sjalotje en de garnaal schelpen stoven, champagne of witte wijn erbij inkoken, vis fond erin
- Terug laten inkoken
- De room toevoegen en zachtjes laten trekken.
- Door een chinees steken en op smaak brengen.