Tequila, frozen Margarita -541- 2015, aper05, Aperitiefmichel Afdrukken Tequila, frozen Margarita Ingredienten90 ml tequila30 ml cointreau60 ml limoensapijs Gemalen Instructiesmixen en proeven
Houlahoop -279- 2006, aper06, Aperitiefmichel Afdrukken Houlahoop -279- Porties 1 Ingredienten5 cl Malibu Coconut Rum2 cl tequila3 cl Ambassadeur10 cl fruitsap InstructiesAlles goed mengen en enkele uren laten koelen.Serveren in een long drink glas met ijsblokjes.Eventueel afwerken met schijfjes fruit.
Rapido Plus -185- 2004, aper02, Aperitiefmichel Afdrukken Rapido Plus Ingredienten3 cl Tequila2 cl Crème de banane5 cl Schweppes dry orange2 cl sirop de cassis InstructiesAlles goed shaken en koel opdiene
Passion night -123- 2002, aper03, Aperitiefmichel Afdrukken Passion night Porties 1 Ingredienten2 cl wodka2 cl Tequila6 cl ananassap1 cl grenadine. InstructiesAlles goed mengen en zeer fris serveren.
Zomerzon -120- 2002, aper06, Aperitiefmichel Afdrukken Zomerzon Porties 6 Ingredienten18 cl tequila12 cl Passoa18 cl ananassap12 cl fruitsap1 citroenkristalsuiker S1 InstructiesGeheel goed mengen en fris serveren.De glazen givreren met een stukje citroen en wat fijne kristalsuiker.
‘t zot hoofd -117- 2002, aper02, Aperitiefmichel Afdrukken ‘t zot hoofd Porties 1 Ingredienten4 cl Passoa2 cl Tequila2 cl Bols Abricot Brandy7 cl fruitsap InstructiesAlles goed mengen en zeer fris serveren
Margarita -048- 2000, aper03, Aperitiefmichel Afdrukken Margarita Porties 1 Ingredienten3/6 tequila1/6 Curaçao wit2/6 limoensap InstructiesAlles samen vermengen.Zeven in een cocktailglas dat vooraf werd berijmd met zout.Er bestaat een zeker ritueel omtrent deze cocktail : de klant eet een schijfje limoen, drinkt de tequila en likt het zout op, dat hij op de rug van de hand heeft gelegd.