Bladerdeeghapje met peer en Stilton kaas
Porties 30 hapjes
Ingredienten
- 4 rode uien
- 2 bladerdeeg vierkant te vindende Delhaize bij de verse degen
- 3 peren
- 150 g stilton verkruimeld
- 50 g boter
- olijfolie
Instructies
- De oven op 190 gr voor verwarmen.
- De uien reinigen in 2 snijden en dan mooie fijne lamellen van snijden.
- Deze stoven we in de boter en olijfolie tot ze mooi goud bruin zijn (zekers niet zwart), daarna kruiden met peper en zout.
- De peren schillen en in julienne snijden.
- De bladerdeeg versnijden we in driehoeken en prikken deze, uitgenomen aan de zijkanten want daar moet hij tijdens het bakken mooi opbollen.
- In het midden van de driehoek (kantjes vrijhouden) legt men wat gekleurde ui, daarop peertjes in julienne en daarop de kaas.
- Afbakken gedurende een 15 à 20 min tot de bladerdeeg krokant en mooi gekleurd is, dan direct opdienen.