Archieven

Kaastaart met ananas en speculaas

Kaastaart met ananas en speculaas
Recept Afdrukken
Porties
6 personen
Porties
6 personen
Kaastaart met ananas en speculaas
Recept Afdrukken
Porties
6 personen
Porties
6 personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Laat de ananasstukjes goed uitlekken.
  2. Verkruimel de speculaas ( in een plastiekzak en met een deegrol erover rollen),
  3. het eigeel van het wit scheiden,
  4. de kruimeldeeg met het bakpapier in een taartvorm leggen, goed aandrukken en met een vork in prikken.
  5. Leg daarna drie vierde van de gekruimelde speculaas op de bodem en verdeel er de ananas stukjes over.
  6. Klop de eidooiers los met het puddingpoeder, roer de suiker door de verse kaas
  7. de eiwitten héél stijf kloppen en met de kaasbereiding mengen.
  8. Dit gieten we dan over de ananas en verdelen de rest van de speculaas over de randen van de taart.
  9. In een voorverwarmde oven (175°) gedurende ongeveer 45 à 55 minuten.
Notities

Op een dessertbordje eventueel met wat seizoenfruit versieren